• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

WIE BEN IK

Wijnand Lens

Ik heb ruim 30 jaar kennis en ervaring binnen het vakgebied projectmanagement, programmamanagement en PMO. Ik ben hierin werkzaam geweest als o.a. interimmanager, projectmanager, programmamanager en consultant bij diverse grote bedrijven als PinkRoccade, Capgemini en Rabobank. In deze functies was ik verantwoordelijk voor o.a. het implementeren van nieuwe projecten met als doel deze tot een goed resultaat te brengen. In diverse branches heb ik projectmanagement verzorgd: banken-en verzekeringswereld, maar ook de overheid, ziekenhuizen en retail.

MIJN PASSIE

In alle jaren dat ik in binnen- en buitenland heb gewerkt binnen het vakgebied projectmanagement heb ik zoveel ervaring opgedaan dat ik deze graag wil delen met anderen.
Mijn passie is dan ook het helpen van mensen beter te worden in hun werk zodat ze vooral met plezier werken en voldoening uit hun vak halen. Dit doe je niet door middel van saaie trainingen en duffe methodieken maar door te sparren met iemand die het meegemaakt heeft, die inzicht heeft in wat je drijft en die luistert en op basis daarvan jou helpt beter te worden in je vak.

MIJN VISIE

Binnen een organisatie is vaak genoeg kennis aanwezig, de kunst is dan ook om deze kennis naar boven te halen en op de juiste manier te implementeren in de organisatie. De al aanwezige kennis moet de centrale motor zijn voor de verandering die nodig is. Methodieken als Prince2®, MSP® en P3O® zijn hierin zeer waardevol als leidraad. Deze methodieken maak ik op maat omdat elke organisatie anders is. En hiervoor heb je de kennis van de mensen in de organisatie nodig. Mijn doel is het maximale uit de aanwezige kennis van medewerkers te halen en door middel van gestructureerd werken en denken zo efficiënt mogelijk projectmatig te werken.

DE EXPERTISE VAN DOLGOZ

Mijn expertise zit in het maximale resultaat halen uit een project en de maximale capaciteiten uit medewerkers. Ik werk hiervoor nauw samen met een aantal bedrijven en ZZP’ers om de kwaliteit te kunnen garanderen die nodig is voor het succesvol maken van een project